Webbyrå Uppsala

Webbyrå Uppsala

Välkommen till Optimest AB. Webbyrå i Uppsala som levererar skräddarsydda hemsidor till kunder över hela Sverige.
Välkommen att boka ett möte och kom förbi på en kaffe i centrala Uppsala.

Vi lär gärna känna ert företag och er verksamhet för att kunna skapa en så bra hemsida som möjligt åt er. Förutom webbutveckling i WordPress och e-handel i WooCommerce hjälper vi kunder i Uppsala med SEO, annonsering, webbanalys & spårning, Google Analytics & Google Tag Manager. Om ni anlitar Optimest får ni en trygg partner som säkerställer att ni har kontroll över webbplatsen som utvecklas samt att ni inte låses in i något system eller av långa avtalstider.

Vi tror på ömsesidigt förtroende för bästa resultat!

Behöver ert företag en ny hemsida?

Vi hjälper er i hela processen med val av plattform, design, utveckling och lansering.

Dags att utveckla en E-Handel?

Optimest AB hjälper er med utveckling från idé till lansering av er butik. Du kan få hjälp med utveckling av en egen webbutik i Woocommerce.

Erbjuder ni lokal SEO i Uppsala?

Ja, eftersom Optimest är ett Uppsalaföretag känner vi till den lokala marknaden och kan erbjuda er en bra och personlig leverans av hög kvalité.

Webbyrå Uppsala

Dags för en ny parter inom webb?

Vi ser varje uppdrag som ett partnerskap där vi tillsammans långsiktigt förbättrar våra kunders närvaro på nätet. Genom bättre och närmare samarbete lyckas vi skapa lyckade webbprojekt.

Ny WordPress-hemsida i Uppsala

Optimest AB specialiserar sig på att bygga hemsidor i WordPress som är en lättadministrerad plattform. Webbplatserna blir framtidssäkra, snygga och mobilanpassade.

Givetvis bygger vi sökmotoroptimerade hemsidor som har potential att ranka högt i sökmotorer.

Kontakta oss
info@optimest.se
0739-828610

Läs nedan om ett urval av våra tjänster vi kan hjälpa er med i Uppsala.

Urval av tjänster

Målspårning i Google Analytics för e-handel

Målspårning & Google Analytics

Vi erbjuder konsulthjälp inom målspårning och Google Analytics med fokus på komplexa problem med Cross domain tracking.

Läs mer
Google Analytics 4

Google Analytics 4

Behöver du hjälp att sätta upp GA4? Kanske använder du en e-handelsplattform där e-handelsspårningen i GA4 behöver implementeras manuellt. Kontakta Optimest AB för konsulthjälp vid implementering.

Läs mer
SEO Uppsala

Sökmotoroptimering

Optimest AB erbjuder både så kallad on page sökmotoroptimering samt off page sökmotoroptimering genom länkar och smarta strategier. Vi erbjuder säkra råd på hur du genom bättre texter och design på din webbplats långsiktigt rankar högre upp i sökmotorer.

Läs mer
Wordpress utveckling

Wordpress-utveckling

Vi kan hjälpa dig med innehållshanteringssystemet WordPress. Dels utveckling av nya WordPress-sidor men även utveckling av WordPress-plugins, WordPress-teman och e-handel genom Woocommerce.

Läs mer

Woocommerce-utveckling

Vill du förbättra din e-handel byggd i Woocommerce? Jag kan hjälpa dig med anpassningar, hastighetsoptimering och integrationer mot externa API:er eller affärssystem.

SEO-expert Erik Stenman Andersson

Konsultation inom webbutveckling

Genom vårt kontaktnät finns all expertis som du kan behöva av en webbyrå.

Hjälp vid hackad webbplats

Hjälp vid hackad sida

Har din sida blivit hackad? Ser vissa besökare reklam eller skickas vidare till andra webbplatser. Kontakta mig för att snabbt och kostnadseffektivt lösa era problem. Oftast är din sida uppe inom en timme från kontakt.

Drift & Underhåll av webbplatser

Drift & Underhåll av hemsidor

Vill du säkerställa en fungerande och uppdaterad webbplats? Kontakta mig för att upprätta ett drifts- och uppdateringsavtal som säkerställer en uppdaterad och funktionell webbplats. Du får hjälp om något går fel.

PHP-utveckling

E-handel

Vill du få hjälp att börja sälja online med en E-handel? Jag kan ge dig råd kring val av plattform beroende på dina krav och behov.