Tjänster

Optimest AB kan hjälpa er med både Sökmotoroptimering (SEO), Webbutveckling i WordPress & WooCommerce eller med digital marknadsföring m.m. Allt som en webbyrå kan göra.

Kundomdöme

Optimest AB har på ett föredömligt sätt tagit fram mitt företags hemsida. Jag är mycket nöjd med hemsidan och arbetets genomförande och rekommenderar varmt Optimest AB för liknande jobb!

Mats R. G. Andersson, PMP
VD Transmedeq AB

Navigera till våra tjänster nedan.

Urval av tjänster

SEO Uppsala

Sökmotoroptimering

Optimest AB erbjuder både så kallad on page sökmotoroptimering samt off page sökmotoroptimering genom länkar och smarta strategier. Vi erbjuder säkra råd på hur du genom bättre texter och design på din webbplats långsiktigt rankar högre upp i sökmotorer.

Läs mer
Målspårning i Google Analytics för e-handel

Målspårning & Google Analytics

Vi erbjuder konsulthjälp inom målspårning och Google Analytics med fokus på komplexa problem med Cross domain tracking.

Läs mer
Wordpress utveckling

Wordpress-utveckling

Vi kan hjälpa dig med innehållshanteringssystemet WordPress. Dels utveckling av nya WordPress-sidor men även utveckling av WordPress-plugins, WordPress-teman och e-handel genom Woocommerce.

Läs mer

Woocommerce-utveckling

Vill du förbättra din e-handel byggd i Woocommerce? Jag kan hjälpa dig med anpassningar, hastighetsoptimering och integrationer mot externa API:er eller affärssystem.

SEO-expert Erik Stenman Andersson

Konsultation inom webbutveckling

Genom vårt kontaktnät finns all expertis som du kan behöva av en webbyrå.

Hjälp vid hackad webbplats

Hjälp vid hackad sida

Har din sida blivit hackad? Ser vissa besökare reklam eller skickas vidare till andra webbplatser. Kontakta mig för att snabbt och kostnadseffektivt lösa era problem. Oftast är din sida uppe inom en timme från kontakt.

Drift & Underhåll av webbplatser

Drift & Underhåll av hemsidor

Vill du säkerställa en fungerande och uppdaterad webbplats? Kontakta mig för att upprätta ett drifts- och uppdateringsavtal som säkerställer en uppdaterad och funktionell webbplats. Du får hjälp om något går fel.

PHP-utveckling

E-handel

Vill du få hjälp att börja sälja online med en E-handel? Jag kan ge dig råd kring val av plattform beroende på dina krav och behov.

Responsiv webbdesign

Responsiv design

Vi är erfarna inom responsiv design. Det innebär att samma innehåll visas för datorer och mobiler men att själva designen ändrar sig beroende på skärmstorlek. Lösningen innebär mindre underhåll och är en framtidssäker lösning.